Wednesday, 28 November 2012

Apa Dah Jadi wehh ?

Assalamualaikum w.b.t everyone . Fuyohhhh , lama gila kan
ainun tak update blog yang buruk ni ? haha , berhabuk bagai .
Okay , before ainun merepek lebih byk , back to the entry .
Hmmm , apa dah jadi ? It's about one of my friend . Taktau la nak cakap ,
kalau dulu , kami pernah rapat , tapi skrg ? Hailaaa , ramai yang cakap ,
takdak orang yang akan kekal berkawan baik dengan dia . Kenapa ? sebab
perangai dia of course . Ramai yang tak tahan dah dengan perangai *including me .
Salah satu prangai dia yang obvious , dia selalu cerita tentang apa
yang dia buat dgn boyfriend dia . Setiap kali nak bersembang , mesti dia keluarkan cerita tentang boyfriend dia tuhh . Selain tu , dia jugak tak senang duduk kalau orang lain ada bnda yang dia tadak or ada bnda yg lagi mahal dari dia . Ya Allah , kenapa harus macam ni ? Pleasee laa .Okaylahh , gtg . Next time story lagi kayh . Assalamualaikum , bye :)

Thank For Reading Guys ♥

Thursday, 4 October 2012

Cara Menghilangkan Senggugut



Assalamualaikum alls . Amacam korang hari ni ? mintak2 okay . Hmm , korang , nampak tak gambar kat atas tuhh ? of course la nampak kan . Okay , tu salah satu cara nak bagi hilang senggugut . Ramai gadis or wanita selalu senggugut bila datang bulan . One of my member selalu senggugut tiap kali datang bulan . Agak sedih bila tgok kawan kita sampai pucat muka sebab senggugut ni . So , ainun harap bnda ni dapat membantu korang . Okay , time to go . Assalamualaikum :)

Thank For Reading Guys ♥

Wednesday, 3 October 2012

Malang Memang tak ada BAU !

Assalamualaikum guys . Selamat petang , dan salam satu malaysia . Okay melebih dah ni .
Back to entry , kenapa entry ainun mcam tuh ? Act , nak story yang baru-baru , ainun eksiden . 
Alahai , tak teruk mna pongg . Biasa jaa . Macam mna boleh eksiden ? Meh nak story .
Act , pagi tuh adik ainun nak hantar pegi sekolah . Memang rutin dia hantar ainun pagi-pagi .
So , macam biasa , dia tanpa basuh muka , hantar laa ainun . O.T.W nak pegi tu , dia boleh plak tak nampak sorang makcik ni . Kesnyaa ? Berlanggar la . Nasib baik berlaga handle ja . Nasib baik jugak kami yang tergolek . Kalau makcik tuh tergolek , sah dah dia report polis . haha . 
Moral of the story , jangan bagi orang yang tengah mamai or ngantuk bawak moto . Buruk padahnyaa .
Okaylahh , sampai sini saja yaa . Assalamualaikum :)

Thank For Reading Guys ♥

Tuesday, 2 October 2012

Retak Seribu

Assalamualaikum readers . Apa story korang ? okay , actually ainun 
nak story pasal Mr. Ph.D . sebenarnya , there's no more Mr. Ph.D .
Only me , no him . Just me . Sedih bila dia sendiri yang 
nak ainun jangan ganggu hidup dia , tapi 
ainun just think positive bila pikir balik .
maybe ada sebab dia buat bnda ni semua kan ? kadang2 , bila ingatkan balik , 
ada rasa nak nangis , tapi ainun kuat kan hati ni . Hati yang telah retak seribu :'( okay , thats all for today . Baca lagi lain masa . Assalamualaikum 

Thank For Reading Guys ♥

Monday, 3 September 2012

Raya 2012

 Assalamualaikum . hye alls :) thanks sebab sudi baca my next coretan ni . 
okay , entry kali pasal raya . Kita still dalam mood raya kan ? hikhik
Duit raya korang byk tak ? sure byk gila kannn ? Okay , raya tahun ni 
bagi ainun agak happening sebab ramai 
sedara-mara yang balik sini , sedih jugak sebab dua org abg ainun tak balik .
*sorg dkat labuan , sorg dekat port klang . Okay , here some picture klau korang nak tgok .
I've got to go . Enjoy yourself . Byebye . Assalamualaikum .

anak dara mama n bapak 


otw to penang .

kucing ni nama nya damia:)

my sis nadia , with my niece .

reunion sekolah lama my mom .* Imam muda asyraf dulu sekolah sini laa .



Ladies only :)

my sis , Aida , dgn anak dia laa :



Thank For Reading Guys ♥

Saturday, 11 August 2012

Si Dia , Mr. Ph.D ♥

Assamualaikum w.b.t . Hello peeps ! Lama sungguh ainun tak merepek kannn ? hehe . 
Okay , entry kali ni pasai Mr. Ph.D . Tau Mr. Ph.D tu apa ? Pujaan Hati Dinda . hikhik . 
yaaa , pujaan hati saya . Sapa dia ? Hehe , tayah tau laa . He's just my crush . 
ainun tak tahu dia suka ainun or tak . ramai ckap dia pun suka ainun jugak . 
But I don't think so . hehe . hmm , nak story apa lagi pasal Mr. Ph.D ? 
tak boleh lebih lebih . nanti kantoi . hihi . sokay , sampai sini ja ainun merepek . 
Baca lagi next time yaa . Assalamualaikum .

Thank For Reading Guys ♥

Tuesday, 5 June 2012

SayaPunyaKawanSebenar :)

DiaSayaSayang
Dia tahu perangai saya gila-gila,
Dia tahu kelemahan saya,
Banyak kali saya buat silap,
Tapi dia tetap bersahabat dengan saya,
Dia tegur kesalahan saya,
Sebab dia nak masuk syurga dengan saya,
Dialah yang saya gelar sahabat :)


Assalamualaikum . Hai . sorry , lama tak merepek . hihi .
okayy , entryy kita . Entry ni pasal ainun punya bestfriend . Act , this is the first time
ainun dapat bestfriend macam dia . perangai gila-gila mcam ainun .
Eh , lupa nak bagitau nama . Fatin Nabilah bt Abd Ghani . 
Comel ja orang nya . Macam amoyy , hihi. Orangnya baik , dia sgt memahami ainun .
Everything pasal ainun , dia tau . Banyak benda yang dia buat kt ainun , yang membuatkan
ainun sayang sgt kat minah senget sorang ni *hihi , sorry dear . Nak ngorat dia ? Sorry , meet her Mr. A 
first . hihi . Hmmmmm , atien , tatau nak cerita pa psal hang . sampai sini da la nohh . bila-bila 
aku cerita g pasal hang . hihi .
Okayy readers , thats all . Sudi membaca lagi di lain masa . Assalamualaikum :)

Thank For Reading Guys ♥

Saturday, 28 April 2012

Pulun ?!


Assalamualaikum and hai :DD . Wheww , lama gila tak update blog . hehe . Okayokayy , before ainun melalut , kita cakap pasal entry . Pulun ? sapa yg pulun ? kenapa pulun ? *pulun means over , hee xD.

Haaa  , ni nak crita ni . Actually , ramai org cakap yg ainun ni pulun . YES ! I admitted it . ainun mmg pulun tak kira tempat atau masa . Tapi , ainun pun tak lupa untuk pulun dalam pelajaran . Ainun tau ramai yg tak suka ainun sebab ainun pulun .Tapi , kalau dah tak suka , tayah la pretend macam suka . At least bagitau .InsyaAllah , I'll try to change . Okayy , done with my story , tu la cerita nyaa . Moral of the story , jangan jadi over macam ainun and jangan suka kutuk-2 blkg . Assalamualaikum , baca lagi di lain hari, haha xD. byebye guys .


Thank For Reading Guys ♥

Monday, 12 March 2012

Sorry :((

Awak , sorry ek . Sorry klau saya ada buat salah dgn awak .
Sorry kalau saya dah mnyakitkan hati awak .
Sorry kalau da buat awak benci dengan saya .
Sorry kalau awak da menyampah dengan saya .
Sorry ek awak .:((
Saya mintak maaf sgt2 .:((

Thank For Reading Guys ♥

Thursday, 1 March 2012

Feeling :(

Haii you guys . assalamualaikum :) Apa cerr sekrg?  hope semua sihat yee :)
Sorry anyway , blog berhabuk :) Entry kali psal feeling yg ainun selalu 
rasa lately . Act , lately ainun slalu rasa diSISIHkan . rasa mcam da tak pnting
kt semua org . then rasa semua org da bnci ainun :(
I don't know why I keep feel like that . hmm :((
 Even still ad org yg layan ainun macam biasa , tp tak byk macam dulu .
Dulu , semua org lyan kerenah ainun yg gila2 ni .
Maybe , ramai yg da meluat + menyampah dgn kerenah ainun :(
To those yg da menyampah dgn ainun , sorry . 
ainun tau ainun mngada . ainun tau ainun gedik . YES ! ainun mngaku 
mostly salah ainun . that's why org da mula bnci ainun . But ainun harap sgt korg dapat
maaf kn ainun .

Thats all for today :) 
# :(( 

Thank For Reading Guys ♥

Tuesday, 3 January 2012

Bermula Kembali :)

Yuhuuu :) assalamualaikum .. fuhhh ! 
still dlam mood new year :) Okay , nma pon new year . 
so , dats mean skola pun da start .
Hari ni , tanggal 3/1/2012 , masuk lah aku ke skolah .
masuk lah juga ke tingkatan empat . Mula2 cm ta caya ja aku da form 4 .
*prangai still bdak2 lg . hewhew .
then , lpas assembly , msuk kami bdak2 form 4 ke dlam kelas yg dtetap kn .
aku excited sapa la na jd classmate aku tahun ni . hee . okay , classmate da tau .
time na salin jadual , Ya Allah . Biology , Fizik , AddMath n Kimia .
dlam hati berkata lah . *aku kna blajaq bnda2 ni ?* takut sgtt . 
rmai yg ckap susah . tp ap bule buad , nasib bdan . trima je . 
Apa2 pun , hari first skola berjalan lancar . alhamdulillah .
okay la guys , gtg . see u next time . assalamualaikum :)

Thank For Reading Guys ♥