Thursday, 4 October 2012

Cara Menghilangkan Senggugut



Assalamualaikum alls . Amacam korang hari ni ? mintak2 okay . Hmm , korang , nampak tak gambar kat atas tuhh ? of course la nampak kan . Okay , tu salah satu cara nak bagi hilang senggugut . Ramai gadis or wanita selalu senggugut bila datang bulan . One of my member selalu senggugut tiap kali datang bulan . Agak sedih bila tgok kawan kita sampai pucat muka sebab senggugut ni . So , ainun harap bnda ni dapat membantu korang . Okay , time to go . Assalamualaikum :)

Thank For Reading Guys ♥

Wednesday, 3 October 2012

Malang Memang tak ada BAU !

Assalamualaikum guys . Selamat petang , dan salam satu malaysia . Okay melebih dah ni .
Back to entry , kenapa entry ainun mcam tuh ? Act , nak story yang baru-baru , ainun eksiden . 
Alahai , tak teruk mna pongg . Biasa jaa . Macam mna boleh eksiden ? Meh nak story .
Act , pagi tuh adik ainun nak hantar pegi sekolah . Memang rutin dia hantar ainun pagi-pagi .
So , macam biasa , dia tanpa basuh muka , hantar laa ainun . O.T.W nak pegi tu , dia boleh plak tak nampak sorang makcik ni . Kesnyaa ? Berlanggar la . Nasib baik berlaga handle ja . Nasib baik jugak kami yang tergolek . Kalau makcik tuh tergolek , sah dah dia report polis . haha . 
Moral of the story , jangan bagi orang yang tengah mamai or ngantuk bawak moto . Buruk padahnyaa .
Okaylahh , sampai sini saja yaa . Assalamualaikum :)

Thank For Reading Guys ♥

Tuesday, 2 October 2012

Retak Seribu

Assalamualaikum readers . Apa story korang ? okay , actually ainun 
nak story pasal Mr. Ph.D . sebenarnya , there's no more Mr. Ph.D .
Only me , no him . Just me . Sedih bila dia sendiri yang 
nak ainun jangan ganggu hidup dia , tapi 
ainun just think positive bila pikir balik .
maybe ada sebab dia buat bnda ni semua kan ? kadang2 , bila ingatkan balik , 
ada rasa nak nangis , tapi ainun kuat kan hati ni . Hati yang telah retak seribu :'( okay , thats all for today . Baca lagi lain masa . Assalamualaikum 

Thank For Reading Guys ♥