Wednesday, 28 November 2012

Apa Dah Jadi wehh ?

Assalamualaikum w.b.t everyone . Fuyohhhh , lama gila kan
ainun tak update blog yang buruk ni ? haha , berhabuk bagai .
Okay , before ainun merepek lebih byk , back to the entry .
Hmmm , apa dah jadi ? It's about one of my friend . Taktau la nak cakap ,
kalau dulu , kami pernah rapat , tapi skrg ? Hailaaa , ramai yang cakap ,
takdak orang yang akan kekal berkawan baik dengan dia . Kenapa ? sebab
perangai dia of course . Ramai yang tak tahan dah dengan perangai *including me .
Salah satu prangai dia yang obvious , dia selalu cerita tentang apa
yang dia buat dgn boyfriend dia . Setiap kali nak bersembang , mesti dia keluarkan cerita tentang boyfriend dia tuhh . Selain tu , dia jugak tak senang duduk kalau orang lain ada bnda yang dia tadak or ada bnda yg lagi mahal dari dia . Ya Allah , kenapa harus macam ni ? Pleasee laa .Okaylahh , gtg . Next time story lagi kayh . Assalamualaikum , bye :)

Thank For Reading Guys ♥