Saturday, 21 September 2013

Cepatnya Masa Berlalu ^^

Heyyo , assalamualaikum people. Sedaq tak sedaq dah bulan 9 .
Birthday kita *14/9 pun dah berlalu pergi. hehe
Sedaq tak sedq jugak dah lama gila nak mati tahap 
gaban dah kami tak update blog kami . Jenuh cuci .Hehe 

Back to entry , entry tu sebenaqnya ingin memberitahu 
bahawa SPM sudah around the corner . Hehe . 46 days to go peopleeeeee !!!!
PMR pulak one weeks to go . So , to all PMR
candidates , I'm wishing u goodluck . 
Lepas ni hampa wish goodluck kat kami pulak nahh . 
Okay semua , sampai sini ja nak update . Lgi 2-3 bulan
kami update lain . Hehehe . Assalamualaikummm :)




Saying goodbye :)

Thank For Reading Guys ♥

Friday, 4 January 2013

New Year , 2013

Assalamualaikum peoples . Apa khabar semuanya ? *macam indon pulop . Okayy , dah masuk 2013 dah .
And , tak sedar ainun dah 17 tahun dan akan mengambil SPM . Ya Allah , takboleh nak bayangkan rasa tuh. 
Kekadang rasa seronok sebab dah jadi senior , well yang tak seronok , of course about the SPM .
Biasalahh , bila dah ada peperiksaan awam ni , susah la nak berjalan jalan . Tapi , demi masa depan , saya sanggup ! Aisehh , haha . Hmm , tak banyak nak story , samapi sini jolaa ek . See you next time , assalamualaikum :)

Thank For Reading Guys ♥