Wednesday, 3 October 2012

Malang Memang tak ada BAU !

Assalamualaikum guys . Selamat petang , dan salam satu malaysia . Okay melebih dah ni .
Back to entry , kenapa entry ainun mcam tuh ? Act , nak story yang baru-baru , ainun eksiden . 
Alahai , tak teruk mna pongg . Biasa jaa . Macam mna boleh eksiden ? Meh nak story .
Act , pagi tuh adik ainun nak hantar pegi sekolah . Memang rutin dia hantar ainun pagi-pagi .
So , macam biasa , dia tanpa basuh muka , hantar laa ainun . O.T.W nak pegi tu , dia boleh plak tak nampak sorang makcik ni . Kesnyaa ? Berlanggar la . Nasib baik berlaga handle ja . Nasib baik jugak kami yang tergolek . Kalau makcik tuh tergolek , sah dah dia report polis . haha . 
Moral of the story , jangan bagi orang yang tengah mamai or ngantuk bawak moto . Buruk padahnyaa .
Okaylahh , sampai sini saja yaa . Assalamualaikum :)

Thank For Reading Guys ♥

No comments:

Post a Comment