Saturday, 28 April 2012

Pulun ?!


Assalamualaikum and hai :DD . Wheww , lama gila tak update blog . hehe . Okayokayy , before ainun melalut , kita cakap pasal entry . Pulun ? sapa yg pulun ? kenapa pulun ? *pulun means over , hee xD.

Haaa  , ni nak crita ni . Actually , ramai org cakap yg ainun ni pulun . YES ! I admitted it . ainun mmg pulun tak kira tempat atau masa . Tapi , ainun pun tak lupa untuk pulun dalam pelajaran . Ainun tau ramai yg tak suka ainun sebab ainun pulun .Tapi , kalau dah tak suka , tayah la pretend macam suka . At least bagitau .InsyaAllah , I'll try to change . Okayy , done with my story , tu la cerita nyaa . Moral of the story , jangan jadi over macam ainun and jangan suka kutuk-2 blkg . Assalamualaikum , baca lagi di lain hari, haha xD. byebye guys .


Thank For Reading Guys ♥

No comments:

Post a Comment